Természetgyógyászat
termeszetgyogyaszat1

Tanulmányaim során rengeteg módszerrel kerültem kapcsolatba, volt néhány, amit rögtön megszerettem, és alkalmazni akartam a gyakorlatban is. 

A sok lehetőség közül azokat próbáltam ki, amelyek az alapszakmámhoz valamilyen módon kapcsolhatók, hatásuk megismételhető és kiszámítható. 
Végül gyógynövény specialista lettem, majd megtanultam a soft lézer használatának csínját-bínját is az évek alatt.

 
termeszetgyogyaszat2

Nagyon sokan az alternatív orvosságok felé fordulva „egy csipet gyógynövény egy csésze felforralt vízben” teával próbálják kúrálni magukat, s arról, amit isznak, úgy vélik, hogy az gyógytea. 

Valójában ezekkel az italokkal semmit sem lehet elérni.

Egy dolog füvekből készíteni italokat és megint más betegségeket kezelni valóban nagyhatású gyógyteával vagy más gyógynövény terápiával.

A gyógynövényes gyógyítás általában nagy dózisokkal történik és néha hosszan tartó kezelést igényel. A magánrendelésemen gyógynövényekkel is segítséget nyújtok azoknak, akik bizalmat szavaztak a természetes gyógymódoknak.

A másik nagy kedvencem a soft lézer terápia, melynek bizonyított a hatása fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben és sebgyógyulásban.

A lézereknek két csoportja van, a nagy teljesítményűek vágásra vagy hőhatásra használhatóak az orvosi ellátásban.

A kis teljesítményű lézerek viszont fokozzák a sejteken belül a mitokondriumok működését, így segítik elő a sejtosztódást és olyan vegyületek szabadulnak fel, melyek a gyulladást csökkentik. Az endorfinok felszabadításával a fájdalom is csökken. Az orvosi gép segítségével nagyon jó eredmények érhetőek el, önmagában használva - antibiotikum és más gyógyszerek nélkül - is.

A gyakorlatban krónikus gyulladások, petefészek gyulladás vagy kezelhetetlen hüvelyi fertőzéseknél, vérzészavaroknál kiválóan használható.

Panasza vagy kérdése van?

Foglaljon időpontot vagy vegye fel velem a kapcsolatot!

Időpontfoglalás  Kapcsolat