Aromaterápia
Az aromaterápia az alternatív terápiák egyike. Hozzájárul az egészséges életvitelhez, fokozhatjuk vele a megfelelő légzés, táplálkozás, méregtelenítés, mozgás illetve a pihenés vagy relaxáció, esetleg meditáció hatásait, sőt közvetlenül is javíthatják egészségünket.
Chlamydia
A Chlamydia az egyik leggyakoribb nemi úton terjedő betegség, megfertőzhet nőt és férfit is. A nők viselik a legnagyobb kockázatot, mivel komoly esélyük van arra, hogy ivarszerveik károsodjanak.
Fertőzések
A húgyúti és hüvelyi fertőzésekre adott gyógynövény-keverékek valóban megoldást jelentenek, és nagyon sokat javítanak a kezelés hatásfokán. A gyógynövény előnye, hogy az ismételt fertőzés előfordulását csökkenti.
Fogamzásgátlás
A nem kívánt terhesség rendszeres védekezés mellett is létrejöhet, de a jelenleg elérhető fogamzásgátlók megfelelő használata esetén ennek valószínűsége jelentősen lecsökken.
Gardnerella
A Gardnerella szexuális úton terjedő betegség. A nők úgy kaphatják el a baktériumot, ha fertőzött férfival közösülnek, akinek a húgycsövében megtelepedtek a baktériumok. A Gardnerella lappangási ideje kb.5-10 nap.
Panasza vagy kérdése van?

Foglaljon időpontot vagy vegye fel velem a kapcsolatot!

Időpontfoglalás  Kapcsolat